Framhäv ditt ansikte med rätt accessoarer

4423985-beauty-portrait-with-lily

Accessoarer och smycken är magiska verktyg för att verkligen framhäva ditt ansikte och dina vackra drag. Med hjälp av små subtila medel kan du effektivt skapa stor skillnad i ditt utseende och visa vem du är – det gör en överraskande stor skillnad för helhetsintrycket.

Dina konturer och dina färger i ansiktet skapar ditt personliga utseende. Med rätt smycken kan du markera dina unika drag och matcha dem med din make up på ett snyggt sätt. Något som är viktigt att tänka på, är att framförallt välja rätt färger med hänsyn till din hudton, din ögonfärg och den make up du har för dagen. Genom att välja till exempel ett halsband i en särskild färg går det att framhäva ögonen på ett vackert sätt med en fin effekt.

Självklart finns går det trender i smyckesvärlden och beroende på säsong och tillfälle är det toppen att ha olika typer av halsband och örhängen att välja mellan – stora som små. Stora smycken kan ge ett dramatiskt intryck och är perfekta till fest, medan mindre smycken gör sig utmärkt till vardags. Just örhängen, halsband och armband är några av de hetaste trenderna i höst. På Mila Silver hittar du ett unikt sortiment av vackra halsband och örhängen av både egen design och utvalda varumärken och tillverkare. Här finns många smycken att kombinera och variera utifrån dina förutsättningar. Vill du läsa mer om smycken efter ansiktsform och hudton finns det bra tips på Manekis Pärlblogg.

Nedan följer tips och råd för hur du kan tänka när du ska välja smycken för att matcha bäst:

  • Du som har kort hår gör helt rätt i att lägga fokus på dina örhängen, där även små örhängen syns bra. Matcha gärna med din ögonfärg.
  • Långt hår tillåter generellt större örhängen i hög utsträckning. Lägg gärna håret bakom öronen eller gör en fin uppsättning, så att inte håret faller ner och döljer dina smycken.
  • Halsband är fina till en tröja eller topp med urringning. För rund halslinning passar korta halsband bra som följer linningens form, medan den v-ringade tröjan matchas snyggt med halsband med dingel som markerar linjerna.

Många gånger så är det tillfället som gör valet av accessoar, till en finare tillställning kanske man väljer det finaste man har jämfört med om man ska på en enkel middag med bästa vännerna. Oavsett så är det finns med olika smycken och halsband och det gäller att se till att man har ett bra sortiment och urval hemma så man kan variera sig mellan olika tillfällen.