Några billiga skönhetstips

inga_pengar_kvar_347977217

När det kommer till skönhet finns det otaliga produkter man kan skaffa som alla lovar mirakulösa resultat. Men skönhet behöver inte alla gånger kosta skjortan, det finns gott om saker man kan göra som nästan inte kostar något alls eller åtminstone är helt prisvärda.

Få bort röd och irriterad hud

Det finns mycket man kommer i kontakt med som kan irritera huden och vill man inte vänta på att det går bort av sig själv kan man istället prova att blötlägga en påse grönt te och lägga den över det utsatta området ett par minuter. Antioxidanterna i teet kan hjälpa att lugna ned huden.

Mer volym i håret

Platt hår är det ju inte många som eftersträvar, och när det kommer till att bygga upp volym bör man egentligen börja redan i duschen med schampon och balsam som är designade för just detta. En tuperingskam är också ett bra verktyg när man arbetar mot detta mål. En bra hjälp på traven hela vägen kan dock även vara löshår, och det finns faktiskt billigt men bra löshår att hitta idag.

Återfukta kroppen

När det kommer till återfuktningskrämer finns det en hel massa att välja mellan och många har ju sitt specialområde av kroppen. Ett annat alternativ kan dock vara att helt enkelt ta en mogen avokado, köra den i en mixer och sedan använda massan som en kräm. Denna låter man sitta i omkring 20 minuter innan man sköljer av den.

Brunare hud utan väntetid

Ibland har man helt enkelt dagar då man känner sig extra blek. Vad man då kan göra åt detta är att ta en klick brun-utan-sol-kräm, blanda med handkräm och smörja in utvalda områden. Snabbaste solbrännan någonsin!

Träna mer

Att träna är kanske något många inte förknippar med utseende. Visserligen kan hård träning ge en kropp som många anser vara mer nära de skönhetsideal vi har, men det är inte det vi ska prata om idag. Om du börjar träna lite kan du också få en rad fördelar, utan att du behöver lägga ner din själ i det.

Om du tränar kommer du dels känns dig piggare och förhoppningsvis bli positivare. Du kommer också sova bättre vilken gör att du blir mer uppvilad. Du kommer då få ett annat ”glow” som man brukar prata om och i förlängningen kanske upplevas som snyggare av din omgivning. Lycka till!