Vårfräsch

1057957-woman-relaxing-in-grass

Vintern rasat ut kan vi nu äntligen sjunga eftersom våren som bekant gjort entré på alla sätt och vis. I och med att våren kommit kan det ju också vara roligt att fräscha till sig lite, vilket vi tänkte tipsa om hur man kan göra här och nu.

Makeup

Lite smink och make-up kan som bekant göra underverk för ens look och därför är det viktigt att man lägger lite extra krut på detta om man vill se fräsch. Något som också är viktigt vad gäller makeup är att man har bra produkter. Som med mycket annat är det bättre att satsa på kvalitet framför kvantitet. Detta gäller också när man sminkar sig. Devisen ”less is more” är bra att ha i åtanke.

Hår

Att piffa till håret är också något som kan vara bra att göra när man vill fräscha upp sig lite. Ett bra tips kan vara att till exempel göra en hårinpackning av något slag så att håret håller sig fint och fräscht över våren och sommaren.

Är man trött på sin gamla frisyr går det givetvis också att göra någonting åt detta, antingen genom att klippa sig, färga håret eller varför inte genom en hårförlängning.